aktiviteter 2014

FOLKEMØDE PÅ BORNHOLM

tors. d.13. – søn. d.15. juni 2014
Vi ankom til St. Lærkegård, som fredsministerium.dk havde lejet, torsdag nat ved 1-tiden.
Gården lå meget naturskønt ca.3 km. fra Allinge, og husede ca. 27 mennesker fra forskellige dele af Fredsbevægelsen.

St. Lærkegård

St. Lærkegård

I fredsteltet på Kæmpestranden præsenterede man sine materialer på et langt bord (T-shirts, flyers, badges, oplysningspjecer m.m.) og vi delte også vores flyers ud (iført de blå uniformer med fredsduer) udenfor, og hvor vi ellers skulle rundt i løbet af dagene.
I teltet blev der debatteret, holdt taler, sunget og spillet musik og hele folkemødet emmede af glade mennesker.

Fredsteltet på Bornholm til Folkemødet 2014

Fredsteltet på Bornholm til Folkemødet 2014

Vejret var strålende undtagen fredag aften hvor det regnede skomagerdrenge, men det afholdte ikke folk fra at tage del i festlighederne i byen efter teltlukning for natten. Der var bare gang i den!
Hyggeligt at komme tilbage til gården om aftenen, hvor debatten og snakken gik i det store fælles køkken-og møderum, og hvor der blev spist, sunget og ”jammet.”

Lørdag aften var der fællesspisning og evaluering med ”roser” og bud på hvad der kan gøres mere effektivt i teltet til næste års folkemøde. Vores t-shirts blev meget rost og duen blev foreslået som fælles logo. Vi mener også selv, de vakte opsigt og satte spørgsmål i gang.

bornholm_evaluering

Søndag pakkedag i teltet og eftermiddagsafslapning i solen på gårdspladsen derhjemme.

Afsked med de forskellige beboere i løbet af dagen- en hurtig ret i ovnen før afrejse, og så af sted i dytten til Rønne, hvor færgen sejlede ved 20-tiden.
En sjov, dejlig og lærerig oplevelse på Bornholm.
HIP-HIP for folkemødet 2014!

Fredelige hilsner Pernille & Kuki

bornholm_naturen


Der var General Forsamling og uddeling af Fredspris, som dette år gik til Annisette Koppel for hendes fantastiske, hjertevarmende indsats for fred.