Omkring Irak krigen

Kunstnere for Fred blev repræsenteret af Kuki Lise Møller Christensen da der var høring på Christiansborg i forbindelse med de irakere der anklager den danske stat for overdragelse til tortur under Irakkrigen.

Desuden var Kuki Lise Møller Christensen til fortræde i Forssvarsudvalget, hvor Irene Sørensen fra Tid til Fred fremførte et oplæg om indsigelser mod den planlagte krig i Irak/Syrien.

Kunstnere for Fred deltog i demonstrationen den 08. 08. 2015  mod lukningen af Irak Kommissionen. Der var mange, gode, informative taler og god musik!

Kunstnere for Fred deltog i demonstrationen den 08. 08. 2015  mod lukningen af Irak Kommissionen. Der var mange, gode, informative taler og god musik!


TRIBUNALFORENINGEN ER NU STIFTET!

NY FOLKELIG UNDERSØGELSE AF DANSKE KRIGE
På generalforsamling d. 30. januar 2016 blev “Tribunalforeningen til undersøgelse af Danmarks krige i Irak og Afghanistan” stiftet. Dermed bliver en folkelig undersøgelse af Danmarks krige muliggjort. Et bredt initiativ arbejder nu frem mod et tribunal, der kan fortsætte hvor den officielle Irak- og Afghanistankommission blev stoppet og med foreningens dannelse er grundlaget skabt for et uafhængigt tribunal til undersøgelse af dansk krigsdeltagelse i Irak og Afghanistan.

“Da Danmark tilbage i 2003 besluttede at gå i krig i Irak, var det ansvarsløst. Når man nu i 2015 nægter at undersøge ansvarsløsheden, er det igen ansvarsløst. – siger skuespiller Flemming Jensen, der støtter genstarten….læs mere :

http://kpnet.dk/2016/01/06/danske-krige-bliver-alligevel-undersoegt-uden-om-folketinget/