Nyhedsbrev 14-03-2021

I over et år har de omfattende covid-19 restriktioner, hvor mange virksomheder, restauranter, cafeer samt hele kulturlivet i lange perioder har været lukket, hvor elever er hjemsendt, hvor de gamle forsømmes, forvoldt uoprettelig og dybt alvorlig skade.

Der er absolut heller ikke enighed blandt verdens læger og virologer om den førte politik.

Omkring 60.000 – læger og epidemiologer fra hele verden har f.eks. skrevet under på The Great Barrington-declaration, hvori de giver udtryk for deres alvorlige bekymringer over de skadelige fysiske og mentale sundhedsvirkninger af den førte lock-down politik.

Over hele verden er der kæmpe demonstrationer, hvor folk protesterer, fordi der bliver manipuleret med smitte- og dødstal, fordi vi ved, at masker ikke virker, men er dybt sundhedsskadelige, fordi vi ved, at testene viser falsk positive, og ikke mindst fordi vi ved, at vaccinerne kun er midlertidigt godkendt og særdeles farlige. Resultaterne ser vi nu, hvor folk over hele verden dør kort efter, de har fået stikket. Alt sammen på grund af en sygdom med en dødelighed på langt under 1%.

Vi har også demonstreret i København, hvor vi har hamret på gryder og pander i månedsvis, holdt taler og gået i fakkeltog. Hidtil er alt forløbet fredeligt og roligt.

Men som så mange gange tidligere er der nogle få, der provokerer og igangsætter ballade, som fører til voldelige konfrontationer med politiet. Hvem urostifterne er, kan man kun gisne om, men som bekendt satte Hitler brunskjorterne ind for at fremprovokerer optøjer. Så det er et gammelt trick, som beviseligt også har været benyttet i Danmark. Over hele Europa har der været kampe mellem demonstranter og politi, der har optrådt langt mere aggressivt og voldeligt end nødvendigt. Det, vi alle kræver, er en åben og saglig dialog mellem fagfolk om effekten og rimeligheden af restriktionerne. Men DET bliver os nægtet! De læger, der mener noget andet, kommer ikke til orde. Og alle advarsler om vaccineskader bliver fjernet fra nettet.

Derfor tror vi ikke på, det handler om folkesundhed men om noget helt andet – folkekontrol!

Det, der engang var et folkestyre, er på et år forvandlet til en totalitær stat, hvor folket nu styres med panikangst som våben. Med den nye epidemilov kan vi blive tvangstestede, tvangsbehandlede, tvangsvaccinerede og tvangsinternerede, alene på baggrund af en mistanke om en “ikke nærmere defineret smitsom sygdom”.

Derfor er vi vrede! Derfor råber vi op! Det handler om vores frihed og om vores børns fremtid!

En af dem, der kæmper bravt, er Nanna Fri, der har holdt adskillige taler ved demonstrationerne. Det gjorde hun også d. 6. januar i år. Hun indledte sin tale med ordene: “Er I klar til at smadre byen på en ikke-voldelig måde”?

Hun opfordrede til IKKE-VOLD! Dette er blevet fordrejet til, at hun opfordrede til vold! Det er løgn! At demonstrationen alligevel endte i optøjer, er ikke hendes skyld! Hun forsøgte at dæmpe gemytterne! Alt er blevet bevidst misopfattet af den dommer, der endte med at idømme hende en straf på 2 års fængsel…! Hvordan skulle man dog kunne smadre en by uden vold? Eller vælte den uden værktøj eller male den rød uden pensler og maling? Et hvert tænkende menneske ved, det er metaforer for at gå i byen og drikke øl, skråle nogle sange eller, som i dette tilfælde, at hamre i nogle gryder og pander. Men man vælger – i decideret ond tro – at tolke den harmløse bemærkning som en tilskyndelse til vold mod vores politi! Det er helt urimeligt, dybt uretfærdigt og dybt, dybt bekymrende!

Der er mange i Kunstnere for Fred, der er helt uenige med Nanna, med mig og med mange andre, der protesterer, fordi de tror, den førte politik handler om at bekæmpe en virus. Det tror vi ikke. Til jer der stadig gør:  Læs om Claus Schwab /World Economic Forums planer, og om Bill Gates ønsker om befolkningskontrol, om hvad vaccinerene indeholder og gør ved os! Kort sagt: Sæt Jer ind i tingene! Det har vi gjort!

Bestyrelsen i Kunstnere for Fred har besluttet at støtte Nanna økonomisk med 2500 kr. til advokatbistand, så den unge mor kan få råd til at anke sin dom til landsretten og forhåbentlig blive frikendt.

Vi håber I bifalder vores beslutning.

Med venlig hilsen,
Pernille Grumme
Formand for Kunstnere for Fred